KAN DE RÄKNA MED DIN HJÄLP?

Kan de räkna med din hjälp?

Låt oss vara ärliga, folket i Indien kommer inte att höra talas om Jesus under sin livstid, om inte någon faktiskt agerar enligt vad Gud sa i Markus 16:15. De har varit onådda i 2000 år nu, så låt oss inte vänta en dag till för att påbörja denna nödvändiga förändring i Indien. Idag är frälsningens dag. Vi måste bli ordets görare.

 Ingenting kommer att hända om vi inte agerar

Om du vill att de ska höra de goda nyheterna – hjälp oss att skicka en arbetare till dem! Ditt engagemang, din bön och ditt stöd är en investering för Guds rike. 

12
13

Stöd till en del, eller en stöd en egen evangelist

Du kan stödja oss med valfritt belopp (t.ex. 250kr/månaden) och du kommer då att få våra nyhetsbrev med rapporter från arbetet på plats i Indien. Det finns också en möjlighet, för dig som kan och vill, att täcka hela kostnaden för 1 evangelist. Ett stöd på ca 1500kr/månad täcker kostnaderna. Du kommer i detta fall, om du så önskar, ha jämna ha direktkontakt med jämna mellanrum med den församlingsplanterare du stödjer, för att höra arbetets framfart samt få böneämnen osv. Detta upplägg erbjuder dig en unik delaktighet i missionsarbetet på plats i Indien, där du genom egen kontakt får vara en del av missionsarbetet.

Det kommer garanterat att bli en intressant resa att ta del av.