vad kan vi göra för att ändra status quo?

Träffa oss på nyhem och torp 2023

Vi är glada och stolta över att få presentera våra planer för 2023. Vi planerar att närvara (om allt fungerar som planerat med bemanning och plats för bokbord) på både Nyhemsveckan och Torpkonferansen under 2023. Dessa konferenser har tiotusentals besökare som vi vill upplysa om det allvarliga läget i Indien. Vi hoppas så klart att få se dig där också! Arbetare både från Sverige och Indien för Harvest Ready kommer finnas på plats under veckan på Nyhem och Torp konferensen. Vi ses där! /Harvest Ready

När får de höra?

Låt oss vara helt ärliga med att säga att människorna i Indien kommer inte att höra talas om Jesus under sin livstid, om inte någon gör agerar på missionsbefallningen för denna region. Det är tid för oss som har möjlighet att aktivera oss och göra skillnad. 

 

12
13

Stöd arbetet

Du kan stödja arbetet med att nå ut till dessa onådda regionerna och du kommer då att få ta del av vårat understödjarbrev med rapporter från arbetet på fältet. Det kommer bli en givande läsning där du får följa evangelisternas arbete blad de onådda. 

 

Vill du vara med och stödja arbetet så kontakta oss, men framför allt behöver vi din förbön. I vår kommer vi ha ett bankgiro, och då kommer vi samla in understöd för att sända ut 2-3 nya församlingsplanterare till UP och Bihar.